Ознака albanija

Драч – град на ресорти со ULTRA ALL INCLUSIVE понуда на чекор до нас

Драч е град во кој се изградени десетици ресорти и стотици хотели кои нудат услуга иста како во Анталија, а разликата е само во тоа што се достапни цела година и се на чекор до нас. Погледнете ја втората епизода…

Валона – прва престолнина на Албанија и албанскиот туризам

Патувања.мк Ве води на тура низ Албанија, во која ќе ги посетиме градовите Валона и Драч. Како поетна точка на нашето патување ќе го земеме Охрид кој од Валона е оддалечен 225 километри и има околу 3 часа и 35…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds