Ознака хрватска

Дубровник – светска „република“ на туризмот

ПАТУВАНЈА ви го претставува хрватскиот град Дубровник, град со богата историја и култура, и оваа леттна сезона очекува бројни туристи од сите делови на светот. Оваа прекрасна дестинација на Јадранското море е позната по својата историска централна зона, Стар Град…

Хвар – еден од нај познатите острови во Хрватска

PATUVANJA.MK Ве води на островот Хвар, еден од најубавите туристички дестинации во Хрватска! Овој прекрасен остров има прекрасни плажи, кристално чисто море и богата историја. Одлична храна за оние кои уживаат во јадење локални специјалитети, дружење со локалните жители и…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds