Ознака охрид

Манастир Свети Наум – рајски извори и спокојство покрај Охридското Езеро

Сместен на карпест гребен на брегот на Охридското езеро  со поглед кој се отвора врз целата езерска шир манастирот Свети Наум долго време ги плени срцата на патниците кои бараат утеха и природна убавина.  Оваа идилична дестинација, каде и денес…

Охрид – дестинација за сите четири сезони

Фото Кристијан Арсов

Охрид, град со убавина што го одзема здивот и волшебно културно наследство, е дестинација што мора да ја посети секој патник кој сака да ги истражи чудата на Македонија. Сместен на брегот на Охридското Езеро, овој древен град е зпреполн…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds