Ознака мизо охрид

На „Гратска Плажа“ во Охрид, Хотел Мизо тони во мир и дебели сенки од стогодишните чинари

РЕЗЕРВАЦИИ И ИНФОРМАЦИИ НА Телефон: 046 264 621 Веб сајт Во срцето на Охрид, веднаш после светски познатата иконографска црква Свети Јован Богослов кај Канео, се наоѓа нај старата плажа во Охрид на која работи хотелот „Мизо“. Хотелот е на…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds