Ознака албанија

КОМИТЕТИ – уникатен кафе бар во стариот дел на Валона

Во една куќа во стариот дел на Валона се наоѓа еден необичен кафе бар, кој се вика „Комитети“ ( на Албабски јазик значи Комитет ). Името на кафе барот доаѓа од името на куќата каде се наоѓа, а во која…

Драч – град на ресорти со ULTRA ALL INCLUSIVE понуда на чекор до нас

Драч е град во кој се изградени десетици ресорти и стотици хотели кои нудат услуга иста како во Анталија, а разликата е само во тоа што се достапни цела година и се на чекор до нас. Погледнете ја втората епизода…

Драч – топла клима и свеж воздух во текот на целата година

Драч е најголем пристанишен град во Албанија, и едно од нај важните пристаништа на Балканот.. Драч е град полн со историја, култура и природна убавина, што го прави совршена дестинација за патување. Освен за летен одмор, Драч заради пријатната клима…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds