Ознака sveti naum

Манастир Свети Наум – рајски извори и спокојство покрај Охридското Езеро

Сместен на карпест гребен на брегот на Охридското езеро  со поглед кој се отвора врз целата езерска шир манастирот Свети Наум долго време ги плени срцата на патниците кои бараат утеха и природна убавина.  Оваа идилична дестинација, каде и денес…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds