Ознака sveti jovan ohrid

Свети Јован Канео – „ лендмарк“ на Охрид

Една од најпознатите знаменитости на градот Охрид е црквата Свети Јован Канео, лендмарк локација на градот и место што мора да го посети секој што ја сака историјата, архитектурата и поглед што го одзема здивот. Црквата Св. Јован Канео се…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds