Ознака peshtera peshna

ВИДЕО репортажа од Порече – пештерата Пешна и селото Белица

Пешна – пештера во која и денес стои бедемот на Крали Марко Patuvanja.mk Ве води во Порече каде ќе ги посетиме пештерата Пешна и селото Белица каде има повеќе етно ресторани. Пештерата Пешна е во близина на градот Македонски Брод…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds