Ознака mostar

Мостар – туристички бисер на Босна

Додека утринското сонце изгрева над смарагдната река Неретва, фрлајќи златен сјај на древниот камен мост што ги поминува нејзините води, градот Мостар во Босна се открива како вистински скапоцен камен на туристичката мапа. Со својата богата историја, неверојатна архитектура и…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds