Ознака kefalonia

Кефалонија – остров за туристи со префинет вкус за уживање

PATUVANJA.MK продолжува со серијалот репортажи за грчки острови кои не се многу популарни во понудите на македонските туристички агенции, или се целосно не познати. По репортажата за островот Егина, ви ја презентираме Кефалонија. Кефалонија се наоѓа југо западно од (…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds