Ознака italy

ИТАЛИЈА – колевка на науката, мафијата, модата и убавиот живот

Италија е земја на која не и треба вовед кога станува збор за туризмот. Со својата богата историја, неверојатните пејсажи, надалеку познатата архитектура и вкусна кујна, Италија е дестинација која привлекува милиони туристи секоја година. Од остатоците  на антички Рим…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds