Ознака grand blu fafa

Драч – град на ресорти со ULTRA ALL INCLUSIVE понуда на чекор до нас

Драч е град во кој се изградени десетици ресорти и стотици хотели кои нудат услуга иста како во Анталија, а разликата е само во тоа што се достапни цела година и се на чекор до нас. Погледнете ја втората епизода…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds