Ознака globocica

Откријте ја мирната убавина на Глобочичкото езеро – тура со кајаци или чамци низ скриениот зелен рај на Македонија

Сместено во југозападниот дел на Македонија, езерото Глобочица ги поканува авантуристичките души да тргнат на волшебно патување низ неговите живописни пејзажи и мирни спокојни води. Патуванја мк заедно со клубот Соларис, Ве води на возбудлива тура со кајак, која се…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds