Ознака dubrovnik

Дубровник – светска „република“ на туризмот

ПАТУВАНЈА ви го претставува хрватскиот град Дубровник, град со богата историја и култура, и оваа леттна сезона очекува бројни туристи од сите делови на светот. Оваа прекрасна дестинација на Јадранското море е позната по својата историска централна зона, Стар Град…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds