Ознака што да се посети во бугарија

Бугарија – од скијање во Банско до уживање во водите на Црно Море

Бугарија е земја со разновидна природна убавина, богато културно наследство и топли, гостопримливи луѓе. Сместена во Југоисточна Европа, оваа балканска земја е дестинација која допрва треба целосно да биде откриен од глобалната туристичка индустрија. Бугарија ќе Ве исполни со емоции,…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds