Ознака шпанија

Мадрид – што не смеете да пропуштите ако патувате во овој град ? !

Третиот по големина град во Европа и најголем во Шпанија, Мадрид е метропола која не се наоѓа покрај море, а тоа не е никаков недостаток. Има толку многу делови за истражување, светски музеи за гледање, паркови за одмор. Ако дојдете…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds