Ознака трпејца охрид

Трпејца – село со бисерна плажа на Охридско Езеро

Следете не на нашата FACEBOOK страна Patuvanja.mk Ова е Трпејца – малото село на Охридското Езеро кое е идеална дестинација за секој кој бара мир и опуштање во прекрасна природа и една од нај специфичните плажи на Охридско Езеро, која…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds