Ознака тоскана италија

Имотот Rosewood Castiglion Del Bosco место спој на вековна историја и модерен луксуз

Заштитен од УНЕСКО како светско наследство имотот е спој на длабока историја споена со содржините на модеренот туризам. Сместен помеѓу ридовите во Тоскана, „Rosewood Castiglion Del Bosco“ е место одмор и уживање што го комбинира рустикалниот шарм на регионот со…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds