Ознака топ капи сарај

Топкапи – сарај над сите сараи

Наслов: Истражување на волшебната убавина на Топкапи Сарај: безвременски скапоцен камен во Истанбул Истанбул, градот каде Истокот се среќава со Западот, е ризница на богата историја и културно наследство. Меѓу многуте знаменитости, Топкапи Сарај се издвојува како симбол на величественост…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds