Ознака радожда

Радожда – село со нај широк поглед на Охридско Езеро, рибни ресторани, пештерска црква и мир и спокој

Следете не на нашата FACEBOOK страна Patuvanja.mk PATUVANJA.MK Ве потсетува на струшкото крај езерско село Радожда, мирно, тивко и прекрасното село кое се наоѓа на брегот на Охридското Езеро. Ова село е едно од најубавите места во Македонија, каде што…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds