Ознака преспа

Мала Преспа – природа, чист воздух цркви, ресторани со дивеч на менито

Следете не на нашата FACEBOOK страна Patuvanja.mk Мала Преспа која од неодамна е национален парк во Албанија, полека но сигурно станува дестинација каде што природата, здравата храна и културата се стопени во едно, создавајќи уникатна туристичка понуда и незаборавно искуство…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds