Ознака плитвице

Плитвички езера – природен рај во Хрвастска

Плитвички езера се еден од најубавите природни феномени во Хрватска, кој привлекува голем број на посетители од целиот свет. Овие езера се состојат од 16 каскади, кои се поврзани со бистра вода што создава прекрасни природни пејзажи. Кога ќе ги…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds