Ознака плажи грција

Сте биле ли некогаш на Посиди на Халкидики ? !

Посиди – Халкидики, е популарно летно одморалиште кое се протега на крајот од првиот крак на полуостровот Хаклидики во Грција. Има светилник од 1864 година и неколку плитки, песочни плажи. Остатоците од древната еритрејска населба Aegeopelagitika вклучуваат сочувани ѕидови, сводови…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds