Ознака драч

Драч – топла клима и свеж воздух во текот на целата година

Драч е најголем пристанишен град во Албанија, и едно од нај важните пристаништа на Балканот.. Драч е град полн со историја, култура и природна убавина, што го прави совршена дестинација за патување. Освен за летен одмор, Драч заради пријатната клима…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds