Ознака vlora

КОМИТЕТИ – уникатен кафе бар во стариот дел на Валона

Во една куќа во стариот дел на Валона се наоѓа еден необичен кафе бар, кој се вика „Комитети“ ( на Албабски јазик значи Комитет ). Името на кафе барот доаѓа од името на куќата каде се наоѓа, а во која…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds