Ознака vinska tura

Македонија – прататковина на виното и мајка на грозјето „Вранец“

Македонија е дестинација која го има сè: култура, историја, природа и, најважно од сè, вино. Земјата е дом на повеќе од 30 вински региони, секој со свој вкус и карактеристики. Македонија е дом на некои од највисококвалитетните вина во светот,…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds