Ознака meteori

Откријте ја мистичната убавина на Mетеори

Метеора, лоцирана во централна Грција, е волшебна туристичка дестинација која ги остава посетителите маѓепсани со својата вонземска убавина. Оваа уникатна дестинација е позната по своите неверојатни карпести формации, крунисани со стари манастири сместени на нив, создавајќи неверојатен пејзаж кој изгледа…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds