Ознака егеј

Островот Егина: Непознат бисер на туристичката индустрија во Грција

Кога станува збор за грчката туристичка индустрија, многу луѓе доаѓаат на популарни дестинации како Санторини или Миконос. Сепак, оние кои се подготвени да се осмелат да излезат од стандардната понуда може да го посетат островот Егина. Сместен на само еден…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds