Ознака водопади воден

Воден – град на вода и водопади

Градот Воден ( на грчки Едеса ), е прекрасен град кој се наоѓа во северниот дел на Грција, во регионот на Централна Македонија. Градот има богата историја која датира од античко време и се смета за една од нај убавите…

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds