(ФОТО) Стара фотографија од манастирот Острог во 1890г

Стара фотографија од манастирскиот комплекс Острог, во далечната 1890 година, кога ова Балканско светилиште било во изградба.

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds