Класик Компани : Секој ден Охрид -Тирана и Тирана-Охрид

Ве известуваме дека Класик Компани од 1 Април 2024 воведе редовна Автобуска линија релација ОХРИД – ТИРАНА секој ден поаѓање од 06:00 часот и 17:00 часот   и ТИРАНА – ОХРИД   секој ден во 08:00 часот и 17:00 часот.

Исто така ве известуваме за автобуската линија ОХРИД – СКОПЈЕ  секој ден поаѓање од Охрид од 06:30 , 09:30 , 11:45 , 17:00 часот.

и  СКОПЈЕ – ОХРИД секој ден  поаѓање од Скопје во 11:00 , 12:30 , 19:30 , 20:00 часот .

Карти можат да се купат и онлајн преку веб страната http://Www.getbybus.com

Повеќе инфорамции на тел : 046 511 080 и 071 611 907

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds