Македонија ја доби најголемата он-лајн платформа за патување

Македонија ја доби најголемата платформа за он-лајн пребарување и он-лајн резервации.
Сите информации достапни со само еден клик. Нема потреба од губење време.
Туристичката платформа е он-лајн систем креиран од туристичката агенција Escape Travel, која има долгогодишно работно искуство.

Телефонски контакти: 071 227 837 во Центар, Скопје или 071 227 847 во ТЦ. Бисер Аеродром 

Чартер летови од Скопје за Хургада, Тунис и Џерба за лето 2024 достапни ONLINE!
Над 2500 хотели во Грција и Бугарија за пролет/лето 2024 достапни ONLINE!
Сопствени вили и хотели во Грција, Турција и Италија за пролет/лето 2024 достапни ONLINE!

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds