(ФОТО) Мало црквиче посветено на Св.Благовештение во селото Рамне, охридско

Деновиве вредните раце на рамненци го финализираа целосниот изглед на малечката црквичка посветена на Св.Благовештение а во пресрет на празникот кој е во недела 7 април.

По тој повод ќе има и осветување на оваа мала црквичка.

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds