(ФОТО) Градот Санја во јужна Кина нуди различни можности за да уживате

Од возбудливи крстарења со моторни чамци до луксузни јахти, градот Санја во јужна Кина нуди различни можности за да уживате во неверојатните погледи на морето и природните пејсажи и во текот на целиот ден.

default

CGTN Makedonski

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds