(ВИДЕО) Исакиевскиот собор во Санкт Петербург однапред

Погледнете ја фантастичната внатрешност на Исакиевскиот собор во Санкт Петербург!

Russia Beyond

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds