(ВИДЕО) Погледнете како изгледа Кораб снимен од воздух низ објективот на пилотот Димитар Бакрачески

Величенствениот Кораб кој е највисока планина во Македонија снимен денес од страна на пилотот Димитар Бакрачески од еден авион кој прелетуваше над Албанија.

Видео: Димитар Бакрачески

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds