Ресторан „Охрид“ во срцето на Виена

Во центарот на Виена работи ресторан Охрид, кој нуди македонски специјалитети и има одлична скара.

Ресторанот е познат кај Македонците кои живеаво во Виена, но општо и кај Балканците кои тука доаѓаат да вкусат одлична скара и да почувствуваат охридска енергија и атмосфера.

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds