(ВИДЕО) Тиктокерка од Србија купила голем број православни сувенири од Охрид

Голем број православни сувенири понесла од Охрид за спомен и сеќавање Тиктокерката Теодора, која на својо профил преку видео ги презентира купените работи.

Покрај бројните мира од повеќето цркви, таа купила и магнети, икончиња, свеќник , темјан и многу други православни сувенири, црковни книги и многу други нешта кои ќе ги има како сеќавање од посетата на бројните цркви кои ги видела низ Охрид.

Што се купила Теодора можете да погледнете во видеото:

@hadzi_teodora Шта сам купила у Охриду #охрид #македонија #православље #pravoslavlje #ohrid #makedonija ♬ Originalton – Hadzi Teodora

Следете не на Фејсбук:


This will close in 30 seconds